NA SPORTSKOM LJETU 2017. sudjelovalo 154 djece

S krajem tjedna, odbojkaškim kampom, završava projekt Sportsko ljeto koje se održavalo u NGC Aton i terenima oko njega. Radi se o sportskim kampovima za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Djeca su sudjelovala na kampovima: rukomet, nogomet, tenis, gimnastika, atletika, karate, košarka i odbojka koji su se održavali u organizaciji klubova s područja općine Nedelišće.



Posljednji kamp je odbojka koji traje do petka u organizaciji odbojkaškog kluba Centrometal. Kroz kamp je u tjedan dana prošlo 52 djece.

Sportsko ljeto trajalo je od 19. lipnja i završava sutra u petak 4. kolovoza. Svaki kamp je trajao 5 dana po 3 sata. Uplatom od simboličnih 50 kuna za jedan, ili za 100 kuna djeca su imala pravo na sudjelovanje u svim kampovima tijekom kojih su dobili majicu s logom kampova te svakodnevno slanac i sok.



Ove godine je 154 djece iskoristilo projekt da bi se upoznali sa različitim sportovima, bavili se tjelesnom aktivnošću i stekli nova prijateljstva. Broj djece po kampu: rukomet 85, nogomet 56, tenis 40, gimnastika 106, atletika 79, karate 69, košarka 79 i odbojka 52 djece.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije