Po jedna ulaznica petorici najbržih za subotnji Speedway GP

Treću godinu zaredom na stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu održat će se najveći automoto događaj u Hrvatskoj – Speedway Grand Prix! Najbolji vozači svijeta dolaze u Donji Kraljevec već u petak kada se u 18:00 h održava službeni trening, dok utrka počinje u subotu u 19:00 h.

Hrvatsku predstavljaju Jurica Pavlic koji će voziti s brojem 16, a prva rezerva je Dino Kovačić. Iz SAD-a nam opet dolazi Greg Hancock, prošlogodišnji svjetski prvak, dok nijedan Grand Prix dosad nije propustio Australac, trostruki svjetski prvak Jason Crump. On je prošli petak slomio ključnu kost, ali se uspješno oporavio nakon operacije u Švicarskoj.

Speedway klub Unia priprema bogat program!

U petak nakon treninga te u subotu nakon utrke zabavljat će vas rock band. Ulaz je za posjetitelje besplatan, a stadion se otvara u 17:00 sati. U subotu je stadion također otvoren od 17:00, a potpisivanje autograma počinje u 17:15.

Dijelimo 5×1 ulaznicu najbržima!

Povodom subotnjeg Grand Prixa, u suradnji sa organizatorom dijelimo ovim putem petorici najbržiš koji ostave komentar ispod članka – po jednu ulaznicu za narančastu tribinu! Molimo sretnu petorku neka si do početka GP utrke svoje ulaznice podigne u Domino baru Palovec, sa predočenjem osobne iskaznice, i to od petka, 27. srpnja od 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije