U Međimurju za vikend osam nesreća, dvije s ozlijeđnim osobama

Tijekom proteklog vikenda na cestama u Međimurju dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća, od čega su dvije prometne nesreće bile s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene, te šest prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

U petak, 20. srpnja oko 5.30 sati u mjestu Donji Zebanec dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač teretnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 32-godišnjak iz Frkanovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je izlaskom iz zavoja sišao izvan kolnika gdje je vozilom udario u drvo. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju.     

Istog dana  oko nešto iza 21 sat na državnoj cesti između Murskog Središća i Sitnica dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila probnih registracijskih oznaka, kojima je istekla valjanost, maloljetnik iz Sitnica, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste.

Zbog toga je vozilom djelomično sišao izvan kolnika i udario u privremenu prometnu signalizaciju i smjerokazni stupić nakon čega se prevrnuo. U Županijskoj bolnici Čakovec vozač i 30-godišnji putnik zatražili su liječničku pomoć, te je utvrđeno da je putnik teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju. Vozač u prometnoj nesreći nije zadobio ozlijede.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije