Jurica Pavlic ponovno u Grand Prix-u u Donjem Kraljevcu

Speedway Grand Prix po treći put se održava u Hrvatskoj u organizaciji Speedway klub Unia. U subotu, 28. srpnja stadion Milenium u Donjem Kraljevcu ugostit će najboljih petnaest vozača svijeta, kao i tisuće navijača iz Hrvatske i drugih zemalja.

Organizator ima pravo na dodjelu «wild carda» – pozivnice za nastup vozača koji će predstavljati svoju državu, a ove će godine to biti Jurica Pavlic, dvostruki europski prvak te viceprvak svijeta u juniorskoj kategoriji. Prošle je godine Jurica bio ozlijeđen te nije mogao nastupiti na Grand Prix-u održanom u rujnu te ga je zamijenio slovenski prvak Matej Žagar.

Prva rezerva bit će Dino Kovačić, 18-godišnji viceprvak Hrvatske dobro poznat publici, a druga rezerva Slovenac Samo Kukovica iz Krškog. Ozlijeđenog Jareka Hampela mijenja Slovak Martin Vaculik koji je svoj prvi Grand Prix završio na najvišem mogućem mjestu – pobijedio je u Gorzowu te iznenadio cijeli speedway svijet.

Sa samo 21 godinom upisuje se kao prvi i jedini Slovak koji je nastupio na ovom prestižnom natjecanju, a kako je veliki ljubitelj hrvatske staze, možemo slobodno reći da ima velike šanse za finale. Službeni trening održat će se u petak, 27. srpnja u 18:00 h, dok utrka počinje u subotu u 19:00 h. Prije glavnog dijela publika će moći uživati u mnogim aktivnostima koje organizator priprema na stadionu.

Ulaz je otvoren od 17:00 sati, u 17:15 slijedi druženje s vozačima – potpisivanje autograma, fotografiranje, zatim nastup cheerleadersica iz Čakovca, rock koncerti nakon treninga i nakon utrke, prodaja sportskih rekvizita, hrane i pića, te spektakularni ugođaj uz generalnog sponzora «Monster energy» i njihovim svjetski poznatih Monster djevojaka! Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Eventima, te na benzinskoj postaji “Kraljica” u Donjem Kraljevcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije