Spašeni od smrti psić Parco ponovno u Hrvatskoj

Sjećate se nesretne priče o psiću koji je smrznuti nađen u hladnoj, zimskoj noći, ispred Gradske kavane “Parco Alfa“, priče o mršavom, odbačenom i bolesnom psiću čiji život je spašen u zadnji čas?

Danas nakon skoro 6 mjesci, sa 23 kilograma više, prekrasne sjajne dlake, zdravi i preljepi Parco stigao je iz Italije u Tribunj, kraj Šibenika, rodni grad njegove vlasnice Loredane. Da stvar bude još bolja, Parco obožava vodu i kupanje, stvoren je da pliva i roni.

Njegova vlasnica vodi  ga u šetnje svako jutro i večer, a njemu ne izmakne niti jedna prilika, a da ne skoči u more. Parco je sada sretan pas, zahvaljujući ljudima koji su se našli u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Nadamo se da će biti još priča poput ove, sa sretnim završetkom. Nažalost, ne možemo spriječiti ljudsku zlobu i ravnodušnost, ali možemo biti bolji od njih i pomoći onima koji nas trebaju! To je i poanta cjele ove priče, o psu, kojemu su dobri ljudi, svojim nesebičnim angažmanom, spasili život i dali mu novu šansu da bude sretan, voljen i ravnopravan član obitelji!

Neka ova priča bude simbol nade u bolje sutra, nevezano dali se radi o ljudima ili životinjama, pomozite onima kojima je pomoć potrebna, jer to je jedino ispravno, humano i ljudski.

Za kraj, veseljak Parco vam šalje morske pozdrave iz Tribunja!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije