Aluminij, bakar, zlato i nadalje glavne “mete” lopova

Policijska uprava međimurska ponovno je imala intervencija na nekoliko krađa, a iz izvješća izdvajamo one s većom materijalnom štetom.

U razdoblju od 24. do 29. lipnja u Mihovljanu, u Ulici Ivana Gundulića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 50-godišnjakinje i ukrao zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 29. na 30. lipnja u Pribislavcu, u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu vlasništvo privatnog obrta iz Pribislavca i ukrao blokove motora, aluminijske naplatke i aparat za zavarivanje. Ovdje se šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna.

U razdoblju od 25. do 30. lipnja u Jurovčaku, nepoznati lopov je sa vikend kuće koja je vlasništvo 72-godišnjakinje iz Murskog Središća demontirao i ukrao bakrene oluke, cijevi za odvodnju oborinskih voda i limene ploče. Nastala šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna. 

U noći s 30. lipnja na 1. srpnja u Svetom Urbanu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu privatnog poduzeća iz Čakovca i ukrao domaći novac, razne vrste cigareta, suhomesnate proizvode i deterđente.

Od 27. do 29. lipnja u Kotoribi u Prvomajskoj ulici nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost ukućana i iz nezaključane kuće ukrao zlatni nakit

U subotu, 30. lipnja oko 16 sati u čakovečkoj Ulici Stiper, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju i kraću odsutnost 72-godišnjaka i iz nezaključane kuće ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, dokumenti vozila, bankomat kartica i novac.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije