svečani program

DRAŠKOVEC Ne propustite otvaranje vanjske učionice škole i izložbe Mateje Balent

U petak, 4. listopada, s početkom u 11:30 sati, OŠ Draškovec će svečano otvoriti vanjsku učionicu u svom dvorištu, uz prigodan program koji su pripremili učenici

Nova učionica omogućit će održavanje nastave na otvorenom te će služiti kao prostor za različite kreativne i edukativne aktivnosti.

Osim otvorenja učionice, posjetitelji će moći uživati i u izložbi pod nazivom “Fotografije pedalama bicikla” poznate fotografkinje iz Draškovca i suradnice našeg portala, Mateje Balent. Izložba će biti postavljena u prostoru školske knjižnice, a kroz objektiv umjetnice prikazat će se svakodnevni prizori koje je uhvatila tijekom svojih biciklističkih avantura.

Mateja Balent, rodom iz Draškovca, svojim fotografijama bilježi trenutke koji često prolaze neopaženo, a kroz izložbu će posjetitelji imati priliku vidjeti svijet iz drugačije perspektive – one koja se otkriva kroz kretanje i spontanost putovanja biciklom. Ova izložba simbolizira vezu između umjetnosti i svakodnevnog života, potičući promišljanje o sporijem, pažljivijem načinu života.

Pozivaju se svi mještani, roditelji i prijatelji škole da se pridruže ovom događanju koje slavi obrazovanje, umjetnost i zajedništvo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije