rukomet

ŽRK ZRINSKI Čakovčanke gostovanje u Pločama završile porazom

Gostovanje u dalekim Pločama Čakovčanke su završile uvjerljivim porazom

DALMATINKA – ZRINSKI 32:26 (19:9)


PLOČE – Sportska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Stipe i Šime Torbarina (Sukošan).


DALMATINKA: Bebić, Gustin (6), Batinić (2),Vladimir (3), Jerković (4), Zelić, Bule (8), Barbir, Oršulić (1), Prusac, Štrbić, Barbir (2), Sušak (4),Putica, Jelčić, Trpevska (2). Trener: Ivan Jerković.


ZRINSKI: Potočnjak, Jerković, Posavec (6), Gudelj (2), Golub (1), Janković (3), Zrnić (6), Varga (2), Ivančić (2), Rumek (1), Ljubić (1, Robida (2). Trener: Vladimir Vujović.


Gostovanje u dalekim Pločama Čakovčanke su završile uvjerljivim porazom. Već je početak susreta najavljivao je njegov loš završetak. Slabo u obrani, nedovoljno opasno i efikasno u napadu, tako da su domaće sve to prilično lako koristile i prvi dio susreta završile već tada nedostižnim vodstvom +10 (19:9).

U drugom poluvremenu nešto bolje, nedovoljno međutim za bolji utisak i rezultat. Bilo je vidljivo da Čakovčanke ovaj puta nisu bile raspoložene za bolju igru, neke od ključnih igračica posebno. Ozlijedila se je i Tea Robida, a domaće su i ovaj puta pokazale da im igra Čakovčanki kao i u nizu prijašnjih susreta odgovara i susret su završile uvjerljivom, i zasluženom pobjedom.


Zbog priprema ženske reprezentacije prvenstvo se prekida do 5./6.listopada, u 4.kolu Čakovčanke su u dvorani Graditeljske škole domaćini državnim prvakinjama Podravki/Vegeta Koprivnica.
P. S.. U momčadi Zrinskog po prvi je puta zaigrala mlada Una Ivančić (17), juniorska reprezentativka, dolazi iz Koke Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije