umjetnost i književnost

VEČER KULTURE U BELICI Očekuje vas izložba slika Ivana Horvata ‘Čerija’ i promocija knjige pjesama Vinka Rojka

U nedjelju, 15. rujna, Dom kulture u Belici bit će domaćin bogatom kulturnom događaju koji će okupiti ljubitelje umjetnosti i književnosti iz Belice i šire okolice

Posjetitelje očekuje dvostruki program koji uključuje promociju knjige pjesama Vinka Rojka te izložbu slika Ivana Horvata – Čerija.

Ivan Horvat ‘Čeri‘, rodom iz Belice, svoj život posvetio je glazbi i umjetnosti u Međimurju, a radni vijek proveo je u metalskoj branši. Njegove slike, koje će biti izložene, obilježene su tehnikom grafit i ugljenim štapićima u crno-bijelom svijetu, prikazujući realističke teme iz njegove neposredne okoline – svijet prirode i slobode.

Izložbu je postavio Mirko Belec, član likovnog udruženja Čakovec, u prostorima Društvenog doma Belica, gdje će se održati i otvorenje u 16 sati.

Istovremeno će se održati književna večer Vinka Rojka, autora iz Belice, uz promociju njegove knjige pjesama “S kaj za domaći kraj”.

Općina Belica srdačno poziva sve ljubitelje umjetnosti i prijatelje da posjete izložbu i sudjeluju u kulturnom događaju koji će obogatiti nedjeljno poslijepodne.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije