ONI SU NAJBOLJI

LOVAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Najbolji strijelci su Vratišinčani

Na civilnoj streljani u Palovcu održano je prvenstvo Lovačkog saveza Međimurske županije u lovnom streljaštvu

Sudjelovalo je šest tročlanih ekipa i osam strijelaca u pojedinačnoj konkurenciji. Ekipni pobjednik je Lovačko društvo Zec Vratišinec.

Ekipu su činili Ivica Varga, Mladen Srnec i Dean Horvat, drugi su bili strijelci Lovačkog društva Mursko Središće (Josip Šoštarić, Zlatko Breglec i Branko Breglec), a treće mjesto osvojila je ekipa Lovačkog društva Trčka Sveti Martin na Muri (Davor Nišević, Ignac Režonja, Drago Flinčec i Ivan Strnad).

U pojedinačnoj konkurenciji prošlogodišnji uspjeh ponovio je Josip Šoštarić izborivši prvo mjesto. Drugi je bio Mladen Srnec, a treći Davor Nišević. Uz prva tri plasirana strijelca u reprezentaciju Lovačkog saveza Međimurske županije ušli su i Ivica Varga kao četvrtorangirani, Dean Horvat na petome te Zlatko Breglec na šestome mjestu.

Ekipa vratišinečkog Zeca ujedno je stekla pravo nastupa na Memorijalnom kupu Đure Dečaka u lovačkom trapu, a posebno vrijedi istaknuti da su prvaci već tri godine uzastopno te im inače prijelazni pehar ostaje u trajnom vlasništvu. Pokale i medalje najuspješnijima je predao predsjednik županijskog Lovačkog saveza Ljubomir Grgec. Suci na prvenstvu bili su Josip Katanović i Stanko Balent.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije