traktori oldtimeri

FOTO Počela Traktorijada u Selnici: Oldtimer klub okupio ljubitelje starih traktora

Stari traktori 'okupirali' selnički kraj

Danas je u Selnici započela popularna Traktorijada, manifestacija koja već tradicionalno okuplja ljubitelje starih traktora i poljoprivredne mehanizacije.

Organizatori, Općina Selnica u suradnji s Oldtimer klubom Selnica, ove su godine ponovno priredili događaj koji privlači mnogobrojne sudionike i posjetitelje iz Međimurja i šire.

-Ja sam sretan što se ovaj događaj nastavlja i što ima sve više traktora i ljudi, posebno iz Slovenije. Ignac Šardi dao je puno truda oko organizacije, a Općina je to prepoznala i pomaže. Ljudi se druže i to je ono najvažnije – rekao je načelnik Ervin Vičević.

Okupljanje je započelo već u 10:30 sati u centru Selnice, gdje su se zaljubljenici u stare traktore okupili kako bi pokazali svoje ljubimce. U 12 sati bio je start, a povorka traktora krenula je u smjeru Zebanec Sela, gdje će se svi sudionici uputiti prema nogometnom igralištu.

Upravo tamo, na ciljnom mjestu, bit će upriličena podjela priznanja i nagrada za sudionike.

-Ovo je 18. Traktorijada koja je okupila 60-ak traktora. Vjerujemo da će sve dobro proći jer smo se pripremili dobro i osigurali sudionike – rekao nam je Ignac Šardi. Okupljeni su razgledali i Muzej oldtimer vozila Šardi.

Traktorijada u Selnici nije samo prilika za uživanje u prizoru starih traktora već i za druženje, razmjenu iskustava i uživanje u zajedničkoj ljubavi prema poljoprivrednoj povijesti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije