IDEMO NA NOGAČ

TERMINI ODRŽAVANJA U tijeku je prvi nogometni kamp Nogometne škole BAT

Nogometni kamp Nogometne škole BAT, koji je započeo 6. kolovoza, nastavlja s treninzima i ovog tjedna

Voditelj škole, Siniša Baksa, obavještava sve polaznike o terminima za danas i sutra, te naglašava važnost dogovora za sljedeće termine.

Termini za 8. i 9. kolovoza:

  • POLET Pribislavec: 9:00 sati
  • BSK Belica: 18:00 sati
  • Omladinac Novo Selo Rok: 18:00 sati

Kamp se održava na terenima klubova okupljenih oko NŠ BAT, pružajući djeci priliku za učenje, druženje i razvoj nogometnih vještina kao i općenito potaknuti djecu na fizičku aktivnost. Kamp je besplatan za sve polaznike i okuplja gotovo 85 djece u dobi od 5 do 15 godina. Svi zainteresirani mogu se priključiti u bilo kojem trenutku, odnosno doći na stadion u terminu održavanja kampa.

Važna obavijest za polaznike

Termini održavanja kampa od ponedjeljka do srijede idući tjedan (12.-14. kolovoza) bit će dogovoreni direktno s djecom ovog petka na kampu. Molimo sve polaznike i njihove roditelje da prate obavijesti kako bi bili na vrijeme informirani o dogovorenim terminima. Važno je da se svi sudionici odazovu kako bismo osigurali optimalne uvjete za treninge, ističe Baksa.

Nogometna škola BAT zahvaljuje svim polaznicima i roditeljima na dosadašnjoj suradnji i vesele se nastavku kampa u idućim danima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije