CRVENI FIĆEK

LEGENDA MEĐU AUTOMOBILIMA Crveni Fićo Nade i Marijana Šarića bez problema potegne i do mora

Oldtimer klub Međimurje - Čakovec oduševio je posjetitelje limenim ljubimcima koji su podsjećali na neka jednostavnija i ljepša vremena - jedan od takvih limenih ljubimaca bio je i crveni Fićo

U nedjelju, 7. srpnja, Sajam obrtnika, poljoprivrednika i udruga koji se održavao u Maloj Subotici u sklopu obilježavanja Dana Općine, posjetila je i karavana automobila kakve danas više ne možemo tako često vidjeti na cestama.

Oldtimer klub Međimurje – Čakovec oduševio je posjetitelje limenim ljubimcima koji su podsjećali na neka jednostavnija i ljepša vremena. Jedan od takvih limenih ljubimaca bio je i crveni Fićo vlasnika Nade i Marijana Šarića iz Savske Vesi.

Bračni par Šarić pravi su obožavatelji starih automobila i putuju Hrvatskom i susjednim zemljama kako bi posjetili i sudjelovali na raznim skupovima i izložbama oldtimera.

Kako su na nosaču automobila bile izložene stare putne torbe, upitali smo Nadu i Marijana planiraju li ići na more u crvenom Fićeku. “Ne znamo još, ali naš Fićek bez problema može na more. Ako je uspio do Novog Sada, onda može i do mora”, kaže Nada Šarić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije