VESELI SAJAM

MALA SUBOTICA Na Sajmu obrtnika, poljoprivrednika i udruga nudi se mnoštvo domaćih proizvoda, ručnih radova i ukusnih jela

Sajam obrtnika, poljoprivrednika i udruga koji su nudili pregršt domaćih proizvoda, ručnih radova i ukusnih jela, započeo je u 17 sati i odmah privukao mnoštvo posjetitelja

Danas, 7. srpnja, u Malu Suboticu sjatilo se cijelo Međimurje. Sajam obrtnika, poljoprivrednika i udruga koji su nudili pregršt domaćih proizvoda, ručnih radova i ukusnih jela, započeo je u 17 sati i odmah privukao mnoštvo posjetitelja.

Na Sajmu su kupci mogli kušati i ukusne lepinje i mini palačinke, a posebno iznenađenje posjetiteljima bila je povorka klasičnih automobila Oldtimer kluba Međimurje – Čakovec.

“Naš sajam nije namijenjen samo za naše OPG-ove, udruge i poduzetnike, iako je isprva tako bilo planirano. No kako smo uvijek imali dobru suradnju s ostalim općinama i gradovima, a i naši poduzetnici i OPG-ovci odlaze na sajmove u druge krajeve Međimurja, pozvali smo i susjede u goste. Ponosni smo što su se danas izlagači okupili u ovako velikom broju i što sajam prelazi granice Općine”, opisao nam je načelnik Općine Mala Subotica, Valentino Škvorc raznoliku ponudu Sajma koji se održava unutar programa Dana Općine (28.6.-13.7.2024.)

Na naše pitanje na koji još način Općina Mala Subotica podupire male poduzetnike, obrtnike i OPG-ove, načelnik Škvorc navodi da je Općina za njih ove godine predvidjela preko 30.000 eura poticaja za razvijanje poslovanja i konkurentnost na tržištu. Zanimljiv je podatak da na području Općine Mala Subotica trenutno djeluje oko stotinu poduzetnika i obrtnika te oko 300 OPG-ova.

Sajam će trajati do kasnih večernjih sati, a uz nastupe Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica i mažoretknja, posjetitelje čeka i koncert Etno dua Goga & Željko.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije