POSAO NAKON ŠKOLE

SMARTWAY Kreirajmo zajedno svijetlu i automatiziranu budućnost

Pridružite se tvrtki Smartway d.o.o. – tvrtki koja gradi bolju, zeleniju i automatiziranu budućnost!

U vrijeme kada se učenici osmih razreda i srednjoškolci suočavaju s odlukama koje će oblikovati njihov budući karijerni put, ključno je pronaći pravi smjer koji vodi do stabilne i dobro plaćene karijere. Upravo takvu priliku nudi Smartway d.o.o., tvrtka iz Svetog Martina, koju vodi dr.sc. Petra Mesarić, mag.ing.el.

Vođa u pametnim rješenjima

Smartway d.o.o. bavi se projektiranjem i izvođenjem elektroinstalacija, s posebnim naglaskom na projekte zelene tranzicije. Tvrtka se specijalizirala za automatizaciju i napredne sustave pametnih zgrada, omogućujući klijentima uživanje u modernim i energetski učinkovitim prostorima.

– Strast prema novim tehnologijama i poduzetnički duh prouzročili su i nastajanje brenda Smart Design. Kroz isti želimo dovesti do učinkovite upotrebe energije u domovima i poslovnim prostorima za bolje, jednostavnije i kvalitetnije sutra svih nas, ističe Petra Mesarić, direktorica tvrtke.

Karijera u Smartwayu

Trenutno, Smartway d.o.o. traži strastvene pojedince za ključne pozicije u svojoj tvrtki. Najveći interes pokazuju za električare i elektrotehničare koji će raditi na projektima automatizacije pametnih zgrada, kao i za tehničke crtače koji će pridonijeti njihovom projektantskom uredu. Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnom okruženju koje je usmjereno na održivost i inovacije, Smartway je idealno mjesto za vas.

Zeleni projekti i uspjesi

– Iznimno smo ponosni što smo dio priče na kojoj se temelji budućnost dekrabonizacije zgradarstva, ističe Mesarić, -i u kojoj smo sudjelovali od same izrade studije prije prijave projekta, do projektiranjanja i sada projektantskog nadzora, nastavlja. Naime, Energy Institute Hrvoje Požar sad je već u završnoj fazi projekta obnove poslovne zgrade sa ciljem ostvarenja nZEB standarda, odnosno standarda gotovo nulte energije.

Sustav upravljanja rasvjetom, sustav praćenja potrošnje el. energije i sustav upravljanja grijanjem i hlađenje te centralni sustav automatizacije i upravljanja tehnički su i modularni sustavi koji će biti integrirani dijelovi zgrade. Sve će biti spremno za ‘smartgrid‘ i omogućit će jednostavnu integraciju IT opreme. Sustav upravljanja rasvjetom bit će najnapredniniji jer iako su intervencije u same instalacije minimalne sa svime će se moći upravljati bežićno. Također, u svakoj prostoriji moći će upravljati sustavima za grijanje i hlađenje sukladno mikroklimi tog prostora i to je najveći potencijal za uštedu energije.

Uz to, tvrtka je poznata po dugogodišnjoj suradnji sa CineStarom, najvećim lancem kina u regiji, pružajući inovativna rješenja za kino dvorane već više od 15 godina.

– Trudimo se za svaki prostor, bio on poslovni ili privatni, uz suvremena projektantska rješenja osigurati i kvalitetan sustav automatizacije koji štedi i vrijeme i novac.”, kaže Mesarić.

Prilika za rast i razvoj

Rad u Smartwayu ne znači samo rad na naprednim tehnologijama i projektima, već i priliku za osobni i profesionalni razvoj. Tvrtka njeguje mlad tim s prosječnom dobi u ranim tridesetima, pružajući inovativni pristup poslovanju i svježu perspektivu. – Usudite se probati. Put od tisuću milja počinje prvim korakom, poručuje Petra Mesarić te nastavlja da nema veze ako ponekad ne uspijemo jer tad znamo da smo probali i da to nije za nas, zaključuje.

Ako ste učenik osmih razreda koji razmišlja o upisu u srednju školu s perspektivom u elektrostruci ili srednjoškolac koji traži svoje prvo zaposlenje, Smartway d.o.o. nudi priliku za siguran i uspješan početak karijere. Posjetite njihovu web stranicu i saznajte više o mogućnostima zapošljavanja i pridružite se timu koji oblikuje budućnost uz pomoć pametnih rješenja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije