Lopovi krali cigarete, kosilicu, kablove, pa čak i kondome

U izvješću Policijske uprave međimurske o stanju sigurnosti za 6. i 7. lipnja navedeno je nekoliko krađa. U Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, u vremenu od 1. do 4. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u staru kuću 46-godišnjeg muškarca iz Male Subotice gdje je slomio lokot na ulaznim vratima i iz kuće otuđio jedan hidropak.

U predjelu  zvanom “Globetka” nedaleko Čakovca, u vremenu od 4. do 6. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 69-godišnjeg muškarca iz Čakovca. Lopov je slomio lokot na vratima vikend kuće iz koje je ukrao kosilicu.

U čakovečkoj Ulici Kralja Tomislava s 5. na 6. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk poduzeća iz Zagreba. Slomio je bravu na vratima te iz kioska odnio oko sto kutija raznih vrsta cigareta, nekoliko pakiranja kondoma te nekoliko pakiranja duhana. 

Također u Čakovcu u Ulici Dr. Ivana Novaka s 5. na 6. lipnja, nepoznati počinitelj je razbio staklo na prozoru radionice poduzeća iz Čakovca iz koje je ukrao dva produžna električna kabla, a sa nekoliko strojeva je odrezao i otuđio priključne kablove. Na kraju je nasilno otvorio vrata kontejnera u dvorištu te je otuđio jedan vibro stol.

Krađa je zabilježena u Čakovečkoj ulici u Podturnu gdje je s 5. na 6. lipnja nepoznati počinitelj provalio u caffe bar. Provalnik je slomio lokot na vratima skladišta, a zatim je iz bara ukrao nekoliko tisuća kuna u kovanicama i jedan mobitel.

U Štrigovi s 5. na 6. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk mješovite robe u vlasništvu poduzeća iz Brezovca odakle je ukrao dvije šteke cigareta, bocu bezalkoholnog pića, manju količinu kovanog novca i jedan mobitel.     


Kradljivci uhvaćeni na djelu

U četvrtak 7. lipnja oko 1,00 sat u Kalničkoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u kiosk u vlasništvu poduzeća iz Zagreba. Policijski službenici su kod spomenutog kioska zatekli 17-godišnjaka i 19-godišnjaka iz Kuršanca za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su pokušali izvršiti tešku krađu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije