Čukovec: Za malog Jana prikupljeno 31.661 kuna

Čukovec: Za malog Jana prikupljeno 31.661 kuna

Udruga žena “Žireki” iz Čukovca zajedno s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske organizirala je humanitarni koncert pod nazivom “Svi za Jana”. Koncert je održan u subotu, 26. svibnja u dvorištu Doma kulture u Čukovcu.

U samu organizaciju uključene su bile sve udruge iz mjesta Čukovca kao i Mjesni odbor Čukovec. Povod ovog humanog događaja bio je njihov mali sumještanin Jan Balent koji još nema četiri godine i teško je bolestan. Od mjeseca veljače živi u KBC-u Rebro u Zagrebu zajedno sa svojom majkom koja je uz njega 24 sata dnevno.

Na koncertu su nastupili mališani iz vrtića i škole iz Draškovca, Limena glazba Općine Donji Kraljevec, KUU Seljačka sloga Prelog, KUD Kotoriba, dramska skupina Veliko srce,  Marija Jambrošić, Meri Šeparović, Suzana Herceg, Željko Pokupec -Šero, Vladimir Košir- Tonka, Zbor mladih Modestia Župe Svetog Roka Draškovec, Zbor udruge Prijatelji sv. Roka i mnogi drugi.

Predsjednica Udruge Žireki Mirjana Habuš nije krila suze i zadovoljstvo nakon što se napravio konačni obračun. Prema njezinim riječima dobrovoljni prilog od prodaje pića i jela iznosio je 22.891 kuna, OŠ Draškovec prikupila je pet tisuća kuna, a na žiro račun je uplaćeno 3.700 kuna. Tako je u akciji ukupno prikupljeno 31.661 kuna. 

Prema odluci organizacijskog odbora sav prihod uručen je obitelji Jana Balenta. Akcija je u potpunosti uspjela jer su tog dana brojni mještani otvorili svoja srca i pružili ruku dobrote Janu na čemu im organizatori zahvaljuju. Malom Janu želimo što brže ozdravljenje i povratak među svoje vršnjake.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije