Nogomet: Pobjede Nedelišća i Graničara

Pretposljednje kolo 3. HNL sjever donijelo je dvije pobjede međimurskih ekipa. Graničar iz Kotoribe pobijedio je u Pribislavcu ekipu Poleta 2:1.

Poluvrijeme je završilo 0:0. Kotoripčani su poveli 2:0, a Polet je pri kraju susreta smanjio rezultat na 2:1. Susret je kasnio nekih petnaestak minuta.

Nedelišće je s dva gola u prvom poluvremenu slavilo u Nedeljancu 2:0. Strijelci su bili Saša Treska u 28. minuti i Dragan Vibovec u 42. minuti. Mladost je poražena u vrlo bitnom susretu u Prelogu od Podravine 2:1. Golom Andrea Mladost je dobila prvo poluvrijeme 1:0. No Ludbrežani u nastavku s dva gola preokreću rezultat i slave 2:1.

Čakovec je poražen od Ivančice 2:4: Gosti su poveli u 24. minuti golom Murića. U 32. minuti Novak iz kaznenog udarca vraća na 1:1, a u posljednjoj minuti Balent zabija za 2:1. U drugom dijelu Čakovec bez snage prima tri gola i gubi 2:4.

U 1. MNL Centrometal je bio bolji od čakovečke Sloge 2:1 koja je povela 1:0, ali je na kraju poražena. U 2. MNL zapad Hajduk Štrukovec i Strahoninec odigrali su 1:1. Domaćin je poveo u prvom poluvremenu, gost izjednačio, a u drugom su poluvremenu mreže mirovale.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije