Nedelišće: Centar Smart Vision organizira zanimljivo predavanje

Centar Smart Vision u suradnji s Aroma Akademijom organizira predavanje na temu osnove aromaterapije i energetske igre u svrhu očuvanja i poboljšanja zdravlja. Predavanje se organizira u prostorijama centra u Nedelišću i to u subotu, 19. svibnja s početkom u 18 sati.

Predavačica će biti Mara Doljak, mr. pharm. Ona je prije 21 godinu osnovala prvu tvrtku u Hrvatskoj koja se bavi edukacijom i promoviranjem eteričnih ulja i aromaterapije Aromara d.o.o. Svojim znanjem, te načinom i entuzijazmom na koji ga prenosi postavila je osnovu na kojoj je Hrvatska postala jedna od zemalja Europe i svijeta sa značajnim brojem aromaterapeuta i aromaterapijskih škola u odnosu na broj stanovnika, ta prerasla u promotora aromaterapije na svjetskoj razini.

Aromara i Mara Doljak postali su simbol hrvatske cjelovite aromaterapije. Uz eterična ulja, Mara koristi svoja bogata osobna i stručna iskustva kako bi polaznicima svojih “igraonica” omogućila razumijevanje osobnih emotivnih procesa i mogućnosti korištenja brojnih alata i aromaterapije za jednostavno i efikasno uklanjanje emotivnih i mentalnih blokada. Na taj način značajno se povećava životna energija, kreativnost i zdravlje, kako osobno tako i na razini obitelji.

Osnovno načelo Aroma Akademije je holističke pristup, obuhvaćanje osobe u cjelini, a ne samo ograničeno tretiranje određenog zdravstvenog problema. Time se Aroma Akademija usmjerila na podizanje razine zdravlja i svijesti o očuvanju i njegovanju psihofizičkog stanja čovjeka te cjelokupnim svojim radom doprinosi razvoju Wellness kulture u Hrvatskoj. Na ovo zanimljivo predavanje pozvani ste svi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije