U centru Lumini svečano otvoren hipermarket B-Hyper

U četvrtak je u trgovačkom centru Lumini svečano otvoren hipermarket B-Hyper koji se prostire na čak 5 tisuća kvadrata i zapošljava 107 djelatnika.

Da je novi hipermarket pravi hit na našem tržištu pokazalo je mnoštvo koje se okupilo ispred trgovine i nestrpljivo čekalo da se ulaz otvori. Načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški i direktor društva B-Hyper Lumini Knut Kvisvik svečanim rezanjem vrpce službeno su otvorili hipermarket i zajedno s posjetiteljima krenuli u razgledavanje trgovine.

Tom prigodom općinski načelnik Goran Kaniški zahvalio se investitorima na ovom vrijednom ulaganju te naglasio da ovim otvaranjem Poduzetnička zona Kneginec zapošljava više od tisuću osoba, čime su opravdani napori i financijska ulaganja Općine Gornji Kneginec u razvoj poduzetničke infrastrukture.

Osim otvorenja B Hyper hipermarketa, u Lumini centru su isti dan otvoreni i DM – drogerie markt, T-Centar, Planet obuća te mjenjačnica Exclusive change. Ranije su otvoreni Cinestar, Stadium kuglana, dječja igraonica te razni drugi ugostiteljski i uslužni objekti. B-Hyper novi je koncept hipermarketa koji se ističe širokim asortimanom raznovrsnih artikala, stručnim, uslužnim i ljubaznim osobljem te zabavnim sadržajem.

Obiteljski orijentiran i pristupačan, ovaj hipermarket s inovativnim i zanimljivim konceptom uređenja novost je na domaćem tržištu koji će u svojoj ponudi imati više od 30 tisuća artikala renomiranih domaćih i međunarodnih proizvođača. B-Hyper je međunarodna tvrtka koja otvorenjem prvog hipermarketa u centru Lumini najavljuje dolazak i širenje na hrvatsko tržište.

U proteklih 20 godina tvrtka je otvorila i upravljala s više od 200 supermarketa i hipemarketa na području skandinavsko-baltičke regije te poslovala u sastavu različitih trgovačkih lanaca. Razvoj tvrtke je potpomognut privatnim equity fondovima, a rukovodeći tim B-Hypera trenutno radi na razvoju poslovanja u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Vrlo smo uzbuđeni i ponosni što smo uspjeli otvoriti ovaj hipermarket.

Bio je izazov ostvariti zadane rokove, gotovo i sam nisam vjerovao da ćemo uspjeti, ali ipak jesmo i trgovina je spremna za građane – rekao je Knut Kvisviks direktor B-Hypera dodavši kako su prepoznali velike mogućnosti u ovoj regiji te pregovaraju sa pet hrvatskih gradova i šest drugih zemalja iz regije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije