ACT Čakovec: Naučite organizirati i provesti javno događanje

Autonomni centar – ACT iz Čakovca organizira višednevni trening “Organizacija i provedba javnog događanja – planiranje, marketing, logistika, upravljanje resursima, evaluacija”.

Trening će se održati u više termina od 27. travnja do 8. srpnja 2012. godine u Čakovcu, a vodi ga Slobodan Alavanja, magistar sociologije i filozofije, jedan od osnivača kluba Močvara, sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju kluba, koordinaciji i produkciji događaja, promociji kulturnih programa, upravljanju projektima.

Iz spomenutog centra pozivaju sve zainteresirane volontere iz Međimurske i Varaždinske županije da se prijave. Prijaviti se mogu i osobe bez volonterskog iskustva, od 15 i više godina, uz uvjet da aktivno sudjeluju u cijelom ciklusu obrazovanja. Broj sudionika je ograničen na dvadeset pet, a prednost će imati sudionici s boljom motivacijom. Prijave traju do 23. travnja do 13h. Trening je za polaznike besplatan.

Više o samom treningu i načinu prijave, pogledajte na: www.actnow.hr/trening
Trening je dio projekta City volunteers koji se provodi u okviru IPA Operativnog programa Slovenija-Hrvatska 2007. – 2013. Projekt djelomično sufinanciraju Europska unija i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije