Sunčana Glavak nova predsjednica HDZ-a Grada Čakovca

Sunčana Glavak nova predsjednica HDZ-a Grada Čakovca

Na izborima za predsjednika Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Čakovca izabrana je saborska zastupnica i glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak.

Protukandidat za mjesto predsjednika bio je nekadašnji gradonačelnik Čakovca Aleksandar Makovec. 145 elektora je imalo pravo glasa, a Makovec je dobio 10 glasova.

Novoizabrana predsjednica najavila je i rekla kako će prva zadaća HDZ-a u Čakovcu biti priprema za lokalne izbore za koje će stranka ponuditi kvalitetan program u kojem će biti razrađeni svi segmenti važni za građane Čakovca – od gospodarstva koje je sadašnja SDP-ova vlast dovela na rub provalije, školstva s naglaskom na uvođenje jednosmjenske nastave do kvalitetnog rješavanja problema mladih.

– Nije vrijeme za eksperimente i čekanje. Moramo biti odlučni u svojoj politici koja mora rješavati probleme svih u gradu, a ne kao dosad brinuti jedino o osobnim interesima. Čakovec mora vratiti svoju urbanost i identitet grada, a svi mi koji živimo svakodnevne gradske probleme znat ćemo to promijeniti – rekla je među ostalim nova predsjednica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije