Održano 1. kolo Kros lige Globetka

Prvi dan proljeća bio je rezerviran za prvo kolo Kros lige Globetka koja je premijerno startala u 2012. godini. Lijepo vrijeme, prekrasan ambijent i raznovrsna podloga za trčanje na stazi dugoj 7,8 km išli su na ruku natjecateljima.

Na prvom kolu nastupilo je čak 58 trkačica i trkača iz Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-Križevačke županije. U ovoj povijesnoj utrci ciljem je prvi prošao član Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina Goran Pongračić  u vremenu od točno 29 minuta. Drugo i treće mjesto pripalo je individualcu iz Novog Sela Rok, Marjanu Huzjaku, a treće Mariu Horvatu iz Malog Mihaljevca, članu AK Međimurje.

Kod žena najbrža sa 30:53 bila je Valentina Belović, članica TK Marathon 95 iz Varaždina, drugo mjesto osvojila je članica istog kluba Martina Bezek iz Murskog Središća, dok je treća bila Božica Horvat iz Čakovca, članica AK Međimurje.

Organizatori iz redova AK Međimurje nisu skrivali zadovoljstvo ovako dobrim odazivom te se nadaju da će se ova brojka iz kola u kolo povećavati. Drugo od ukupno šest kola je na rasporedu 8. svibnja s početkom u 18 sati, a natjecatelji nastupaju s istim startnim brojevima. Prijave za one koji se još nisu uključili u ligu mogu se poslati na akm@ck.t-com.hr ili pola sata prije starta utrke.


U subotu Proljetni kros

AK Međimurje poziva sve zainteresirane trkače da se prijave i za nastup na Proljetnom krosu koji se ove subote 24.ožujka održava u čakovečkom parku. Početak krosa je u 11 sati , a start utrke građana na 3000m je oko 12 sati. Podjela medalja bit će i u kategorijama seniorki i seniora, veteranki i veterana 40-49,50-59 i 60 i stariji. Prijave su moguće do samog starta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije