Sportski vikend nudi pregršt zanimljivosti za svakoga

2. HNL: Čakovčani kod Rudeša; 3. HNL: Nedelišće i Čakovec domaćini; Rukomet: Međimurje u Varaždinu; Odbojka: Centrometal u dva dana igra dva susreta; Košarka: Rudar kod Vindije; Kuglanje: Željezničar traži domaću pobjedu; Karate: Sedmi međunarodni karate turnir Cro Cup u Nedelišću; Šah: Stridon u Sisku igra dva kola.

U prvenstvenom susretu 2. HNL Međimurje u nedjelju u 15:00 sati kod Rudeša.

U 3. HNL sjever u subotu od 15:00 sati igraju Nedelišće – Polet, Čakovec – Mladost Ždralovi i Ivančica – Mladost Prelog. U nedjelju u isto vrijeme Graničar je gost Nedeljancu.

U 1. MNL u subotu u 15:00 sati igrat će Centrometal i Spartak, a u nedjelju od 10:00 sati Sloga Čakovec i Čukovec. U 2. MNL zapad u subotu se sastaju susjedi Rudar I Palvi, a u Štrukovcu će kod Hajduka gostovati Sloboda iz Mihovljana. U 2. MNL istok u nedjelju u 10:30 sati sastaju se Graničar Novakovec i Dinamo Domašinec. Svi ostali počinju u 15:00 sati u nedjelju, a od ovog vikenda kreće 3. MNL zapad gdje se za naslov prvaka bore Torpedo, Mali Mihaljevec i Donji Koncovčak.

 
U rukometnoj Premijer ligi Međimurje je gost Varteksu. U 2. ligi za rukometašice Zrinski je domaćin Ivancu u subotu u 17:00 sati, dok rukometaši Preloga idu u goste Požegi.

U 3. HRL sjever rukometašice Preloga igraju s drugom ekipom Tvin Trgocentra u subotu u 16:30 sati. Rukometaši Info Stara domaćini su drugoj ekipi Vidovec Biosa u 15:00 sati, a Nedelišće gostuje u Koprivnici od 19:00 sati.

Odbojkaši Centrometala imat će naporan vikend. U subotu gostuju u Opatiji, a u nedjelju u 17:00 sati dočekuju u Atonu Šibenik.

U 2. ligi za prvaka odbojkašice Kaštela dočekat će Karlovac u subotu u 18:30 sati. Odbojkaši Totovca u derbiju gostuju kod Medicinara, a Nedelišće je slobodno.

U košarkaškoj A – 2 ligi Rudar u subotu u 16:00 sati gostuje u Varaždinu kod Vindije.

U 2. kuglačkoj ligi Željezničar ne bi smio imati težak posao u subotu od 16:00 sati kada dočekuje ekipu Graničar Picoka. Čakovec gostuje u Bjelovaru od 15:00 sati.

Karate klub Nedelišće organizira 7. međunarodni karate turnir Cro Cup u Nedelišću koji će se održati u subotu u Atonu. Od 10:00 do 11:00 su kate za sve kategorije. U 11:00 je otvorenje natjecanja. Slijedi  od 11:15 do 14:00 borbe učenice, učenici, mlađe kadetkinje i mlađi kadeti. Još od 14:00 do 16:00  borbe kadetkinje, kadeti, juniorke, juniori te seniorke i seniori.

U prvom i drugom kolu 2. šahovske lige sentar koja se u nedjelju igraju u Sisku naš predstavnik Stridon iz Štrigove igra s Petrinjom i Dugom Resom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije