Udruga Roda: 18. veljače započinju radionice za trudnice

Udruga Roda  u Čakovcu organizira Ciklus Rodinih radionica za trudnice. U grupu će se primiti deset trudnica kojima je predviđeni termin porođaja između 20. svibnja 2012. i 20. srpnja 2012.

Ovakvim radionicama žele trudnicama obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.

Radionice će se održavati u prostoru Udruge ACT, Čakovec, Novakova, Stari hrast, 1. kat. Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se do popunjavanja grupe, a najkasnije do 15. veljače, radnim danom od 9-18 h na tel. 091 22 77 233. Ciklus radionica koje su besplatne prati tijek trudnoće i sastoji se od ukupno osam radionica, a prva započinje 18. veljače. Vrijeme održavanja radionica je od 16 do 18 sati.

Iz udruge napominju kako je poželjno doći u udobnoj odjeći te ponijeti jastuk ili prostirku, odnosno nešto drugo s čime ćete se osjećati ugodnije. Na radionicama možete  aktivno sudjelovati, a koristit će se i kreativni načini izražavanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije