Fotografije Damira Perhoča na svečanosti Hrvatske vatrogasne zajednice

Fotografije Damira Perhoča na svečanosti Hrvatske vatrogasne zajednice

U utorak 20. prosinca 2011. upriličena je svečana prezentacija izdanja Hrvatske vatrogasne zajednice.

Od uzvanika, osim predsjednika Ante Sanadera i načelnika Željka Popovića, svečanost su uveličali županijski vatrogasni zapovjednici, predsjednici i tajnici, autori i recezenti koji su sudjelovali u prvom broju strucno-znanstvenog časopisa.

Tom prigodom održana je i izložba fotografija autora Damira Perhoča iz Međimurja te Zdenka Kneževića, Deana Štulića, Vinka Petrića i Alana Brbota.

Naime, Hrvatska vatrogasna zajednica je u srpnju 2011. godine raspisala natječaj za najbolje fotografije na temu ”Vatrogasci”. Najljepše fotografije su bile prikazane na Svečanoj prezentaciji izdanja HVZ-a.

Fotografije Damira Perhoča su se također našle na tom ”mjestu” koji je shodno vremenu zabilježivao svaki pokret vatrogasaca Međimurja. Sve njegove fotografije su isključivo nastale u Međimurju, a ponajviše na vatrogasnim natjecanjima i javnim pokaznim vježbama.

Valja napomenuti i kako je za najmlađe vatorgasce tiskana i bojanka ”Vatrogasac” koju je izradio i nacrtao također međimurski vatrogasac Damir Novak (poznati kao i jedan od najboljih karikaturist u Hrvatskoj, a i šire), prenosi portal Vatrogasci-medjimurja.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije