Supertalent: U krugu finalista našla se dva međimurska kandidata

Supertalent: U krugu finalista našla se dva međimurska kandidata

Protekle nedjelje Supertalent Nove TV proglasio je pobjednika treće sezone. Između deset najboljih finalista zasluženo su se istakla i dva međimurska kandidata: Rebecca Posavec i Breakdance skupina Nexus.

Do samog kraja superfinalne emisije bilo je vrlo neizvjesno, a kandidati i njihovi navijači su proživljavali vrlo uzbudljive trenutke. Ovog su puta morali pripremiti kratak, ali kvalitetan nastup u zajedničkoj točci pjesme “Don’t stop me now” grupe Queen. Nakon toga uslijedilo je proglašenje mjesta prema glasovima gledatelja od posljednjeg prema prvom i to metodom eliminacije.

Desetogodišnja pjevačka zvijezda iz Pribislavca, Rebecca Posavec zauzela je odlično šesto mjesto, dok su vrlo talentirani breakeri Nexus koji su prepoznatljivi po tome što u svemu prate svjetske trendove, zasluženo osvojili izvrsno treće mjesto.

Finalni nastup Breakdance skupine Nexus u kojem su prezentacijom svog grada Čakovca i Zrinske garde pozitivno iznenadili kako publiku širom Hrvatske tako i strogi žiri, bio je točka na “i” njihovog cjelokupnog pojavljivanja u Supertalentu.

Odličnom koreografijom, scenografijom, kostimografijom te mixom glazbe ostavili su na sve nas jako dobar cjelokupni dojam. Gledatelji su se odlučili glasovima izjasniti koliko vrijede njihove ideje i trud te su ih nagradili vrlo visokim trećim mjestom.

Važno je naglasiti da su Breakdance skupinu Nexus u ovoj postavi za Supertalent sačinjavali nadareni plesači: Zlatko Tomašić, Deni Glavina, Vanja Tomašić, Philipp Kutnjak, Vedran Glavina, Kevin Kutnjak, Lui Kavran, Lino Zadravec i Ivan Kukovec, njihov voditelj i koreograf Saša Mikac te pomoćni treneri Martin Turk i Marko Jurjević.

Za njihovu glazbu, mix i produkciju i ovaj put su se pobrinuli Saša Mikac (aka DJ Mikac) te Martin Turk (producent). Nexus kvaliteta, sloga i multitalent prepoznati su od strane gledateljstva i nagrađeni ovako lijepim plasmanom.

Uvelike su pomogli i stručni savjeti Čakovčanke Virne Hošnjak, trenerice i koreografkinje zagrebačkog Plesnog studia Escape.

Ovim putem naši Nexus finalisti žele Vam sretne Božićne i Novogodišnje blagdane te zahvaljuju svima koji su sponzorstvima i dobrom voljom pridonijeli ostvarenju ove prezentacije talenta na državnoj razini, a to su: Grad Čakovec, Turistička zajednica Grada Čakovca, Međimurska županija, Tegra, Staklo Kavran, Kavran stolarija, Zrinska Garda Čakovec, Studio P, Čakom, Neno Graphics, Arcus, Parco Alfa, Mjesni odbor Mihovljan, Plesni centar Livi, Insula, Graphprint, Badmintonski klub Međimurje, Stjepan Kutnjak, Milan Rapaić i mnogi drugi.

Velika hvala i odanim navijačima koji su velikodušno glasovali za svog favorita – Breakdance skupinu Nexus i Rebeccu Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije