Košarka: Dođite i podržite Međimurje u kup susretu s Goricom

Košarka: Dođite i podržite Međimurje u kup susretu s Goricom

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu izvučeni su parovi završnice prvog dijela kupa Krešimira Ćosića.

U završnicu prvog dijela natjecanja plasirali su se naš Košarkaški klub ”Međimurje” Čakovec kao pobjednik regije sjever i istok, Košarkaški klub “Gorica” kao pobjednik regije centar, Košarkaški klub “Škrljevo” kao pobjednik regije zapad i Građanski košarkaški klub “Šibenik” kao pobjednik regije jug!

Ždrijeb je odlučio da će naši košarkaši biti domaćini ekipi Gorice, a Šibenik Škrljevu. Pobjednici tih susreta idu u daljnje natjecanje osmine finala s prvoligašima.

Ekipa Gorice predstavlja vrlo jakog protivnika. Gorica je prva u A-2 ligi centar sa 7 pobjeda dok su jedini poraz doživjeli protiv zagrebačke Dubrave. U pripremnoj utakmici svladali su naše košarkaše, a poseban značaj ovoj ekipi daju iskusni igrači poput bivšeg člana našeg kluba Mire Vranjića, odličnog prvoligaškog igrača Nine Primorca, dobro poznatog prošlogodišnjeg igrača Prigorje Financija iz Križevaca Igora Kralja kao i iskusnog centra Ivice Puljka. Sve to pod trenerskom palicom mladog trenera Zvonimira Kovačevića izgleda jako dobro i Goričani su favoriti za naslov prvaka centra.


Susret se igra danas (srijeda) u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu od 18:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije