Odbojka: U srijedu četvrtfinale kupa

Odbojka: U srijedu četvrtfinale kupa

Nakon subotnje prvenstvene pobjede nad Šibenikom u odbojkaškom klubu Međimurje Centrometal ipak je znatno bolja situacija, a i sama forma igrača se počela dizati. Šansu za novo dokazivanje imaju već u srijedu kad u prvom susretu četvrt-finala Kupa Hrvatske u Atonu dočekuju Mursu.

Osječka momčad je favorit na papiru, ali vjerujemo da im naši igrači mogu pomrsiti račune. Utakmica se igra sa početkom u 19:00 sati, a ulaz je besplatan. Uzvrat je za tjedan dana u Osijeku.

Zanimljiva je informacija da je ovo sedmo četvrtfinale črečanskog kluba. U prethodnih šest pokušaja samo su jednom bili uspješni. Razlog je tome dirigirani ždrijeb gdje su uvijek u poziciji nenositelja, a u dvije utakmice je onda realno teško biti bolji protiv najboljih hrvatskih klubova. Našima je ulaz u polufinale uspio 2004. godine pobjedama nad Osijekom i Karlovcem.

Ove sezone u kupu je uvedeno pravilo “zlatnog seta”. To znači da se u slučaju da je 1:1 u pobjedama igra dodatni set do 15 poena za prolazak u polufinale bez obzira na broj osvojenih setova ili poena. Ovo bi definitno trebalo više odgovarati slabije rangiranim momčadima, te je tu također možda šansa našim igračima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije