Karate: 16 medalja za Malu Suboticu

Karate: 16 medalja za Malu Suboticu

U Đakovu je 29. listopada održano natjecanje “Zlatni dukat Slavonije”. Sudjelovalo je 470 natjecatelja iz 47 klubova, a karatisti Male Subotice osvojili su 16 medalja. Zlato su osvojili Vilim Muršić u mlađim kadetima do 36 kg, u učenicima Fabijan Muršić do 42 kg, Maria Murković do 40 kg i Dominik Murković do 30 kg.

Druga mjesta su osvojili Filip Novak u kadetima do 52 kg, Jasmin Isaković u kadetima do 63 kilograma te Klara Kobetić u kadetkinjama do 47 kilograma i tim medaljama se plasirali na završni turnir za odabir reprezentacije koja će putovati na Europsko prvenstvo u Bakuu, Azerbeđan.

U kategoriji učenica do 40 kg Marta Novak je također bila srebrna kao i Mihael Sirc do 38 kg, Tin Hrgović iznad 42 kg i David Kolarić do 42 kg. Brončane medalje su osvojili braća Vilim i Fabijan Muršić u kategoriji mlađih kadeta do 41 kg te Klara Juras u učenicama do 40 te Dino Drk iznad 42 kg i Antonija Ružić u učenicama do 32 kg. Na natjecanju su nastupili još i Nika Žerjav i Marko Habijan.

“Zahvaljujem se svima na uloženom trudu na treninzima i natjecanju te roditeljima bez kojih ne bi mogli ići na natjecanje u tako velikom broju. Hvala!” – rekao je trener Tomislav Magdalenić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije