Dejan Mezga produljio vjernost NK Mariboru do 2014. godine

Dejan Mezga produljio vjernost NK Mariboru do 2014. godine

Odlične igre, pogotci, prezentacija na europskoj sceni, poštovanje navijača i odanost klubu dovoljni su razlozi da Uprava NK Maribora ponudi našem igraču, Dejanu Mezgi iz Brezja produljenje ugovora do lipnja 2014. godine.

– Dejan je za svoje godine jako ozbiljna osoba i zreo igrač. Zaslužio je naše povjerenje, povjerenje navijača i s time i novi poboljšani ugovor s kojim smo ga smjestili u najviši plaćeni razred Nogometnog klub Maribor. Sigurni smo da će nam svojim igrama to znati vratiti – rekao je sportski direktor Zlatko Zahovič.

Dejan igra najbolji nogomet otkad je u dresu slovenskog prvoligaša NK Maribora. Dejan je u ljubičastom dresu od 2007. godine.

– Ovdje se osjećam odlično i s veseljem sam potpisao novi produženi ugovor. Sama spozanaja da sam tako dugo ostao u klubu koji uvijek ima visoke ambicije mi puno znači. Ne događa se često da igrač ostane više sezona u istom klubu, a pogotovo ne strani igrač. Od ekipe s kojom sam počeo igrati, ostali smo samo Marko Pridigar i ja. Veseli me da smo zaslužni za toliko veselja među našima navijačima, sa vraćanjem naslova prvaka u Ljudski vrt i ovogodišnjim vrhuncom, ulaskom u Europsku ligu – rekao je Dejan za službene klupske stranice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije