ŽUPA KOTORIBA

NOVI ŽUPNIK U KOTORIBI Ivan Kljunić: ‘Širimo ljubav, poštujmo i cijenimo jedni druge’

Vjerujemo da će se cijela situacija u župi Kotoriba smiriti i da će vjernici opet svojim dolascima ispuniti jednu od najvećih crkava u Međimurju i šire

Na Žalosni petak, nakon nemilih scena u nedjelju, Crkva Sedam žalosti Blažene Djevice Marije i Svetog Križa u Kotoribi opet je bila puna.

>> VIDEO Svećenik “puknuo” usred mise: “Pio je kao i mi ostali, nije to bilo pretjerano”

Naime, u toj međimurskoj katedrali, kako je mnogi nazivaju, uz mjesno proštenje je održana sveta ispovijed. Istovremeno, misno slavlje predvodio je dr. Hrvoje Damiš, župni vikar iz preloške župe. Na kraju mise vjernicima se predstavio novi župnik u Kotoribi, 37-godišnji Ivan Kljunić.

Podsjetimo, dosadašnji župnik Marinko Prstec (36) razriješen je službe župnika u Kotoribi zbog bolesti i to nakon što se u nedjelju sukobio s vjernicima. Novi duhovni vođa kotoripske župe vlč. Ivan Kljunić poručio je vjernicima da će se upoznavati u hodu.

– Pozivam vas da svi zajedno širimo ljubav. Poštujmo i cijenimo jedni druge – kratko je poručio s oltara. Vjerujemo da će se cijela situacija u župi Kotoriba smiriti i da će vjernici opet svojim dolascima ispuniti jednu od najvećih crkava u Međimurju i šire.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije