dobili asfalt

BUKOVEC KROČI U NOVO VRIJEME Dva kilometra asfaltirane ceste za svjetliju budućnost

Dugo, dugo godina su žitelji ‘gornje ulice’ u naselju Bukovec čekali asfalt i sada uoči Velikog tjedna asfalt je položen na dva kilometra dugu cestu.

Istina, u međuvremenu je mnogo stanovnika ove ulice napustilo svoje domove zbog odlaska ‘na drugi svijet’ ili tuđinu, no i ono malo što ih je ostalo raduje se što su blato i prah otišli u povijest. Oni koji su ostali vjeruju kako novom cestom Bukovec kroči u novo i bolje vrijeme te kako će mnogi koji su u ekonomski razvijeniji svijet otišli i zbog slabih cesta, se ovamo vratiti.

Budućnost ima, sada svjetliju, voćarstvo, vinogradarstvo i turizam, te šumarstvo, a mnogi ‘vikendaši’ odlučili su ovdje se nastaniti.

Cesta je modernizirana novcima Agencije za poljoprivredu, ribolovstvo i ruralni razvoj u iznosu od oko dva milijuna kuna i svečano i službeno će na korištenje biti predana 25. travnja na Dan Općine Selnica koji će biti proslavljen upravo u Bukovcu, kako je već davno najavio Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica, najzaslužnija osoba što Bukovec danas obiluje asfaltiranim prometnicama, u naravi spojene i sa susjednim općinama Sveti Martin na Muri i Štrigova i što ovo mjesto uistinu ima svjetliju budućnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije