FEŠTA UZ DAN ŽENA

BILO KUDA – ŽENE SVUDA Kotoripske žene okupile se na zajedničkom druženju uz Dan žena

Okupilo se njih 90, a ova velika ženska obitelj aktivna je na svim poljima. Uz večeru i ples do jutra proslavile su uspješan rad

Prema uhodanoj tradiciji vrijedne članice Društva žena Kotoriba godinama se okupljaju kako bi proslavile svoj dan – Međunarodni dan žena. Tako je bilo i ove godine u subotu, 8. ožujka u Gostionici Mlin gdje ih se okupilo njih 90-ak.

U svečarskom dijelu održana je skupština ovog vrlo aktivnog društva. Predsjednica Smiljana Ujlaki zahvalila je svim članicama što svoje slobodno vrijeme rado daruju društvu kako bi sve zajedno provodile zajedničke aktivnosti. Nema općinske manifestacije, a da nema žena, nema humanitarne akcije, a da nema žena, kada nekome treba pomoći, tu su žene…

Uz sve to vole sudjelovati u kulturnim događanjima, otići na zajedničke izlete, voditi brigu o etno zbrici u Starom farofu i izrađivati razne rukotvorine. Najavljena je i prva humanitarna akcija koju će organizirati uz Dan narcisa.

Predsjednica Ujlaki svakoj je ženi na godišnjem skupu zahvalila lončanicom cvijeća, dok je onim članicama koje su navršile 70 godina uručila zahvalnice za dugogodišnji rad. Iste su primile Margareta Jarni, Vladica Plačko, Katarina Nađ, Katica Hrustek i Zlata Fundak.

Upućen je poziv Kotoripčicama da se učlane i postanu dio ove velike ženske obitelji. Nakon službenog dijela, uslijedila je večera i ples do jutra uz svirku Kokija i Kikija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije