NOGOMET

Međimurje do boda u završnici kod Zadra, Polet (SMnM) bolji od Nedelišća, trener Venere udario šakom vratara Sokola

U posljednjem jesenskom kolu 2. HNL Međimurje je došlo do boda kod Zadra odigravši 1:1.

U posljednjem kolu 2. HNL Međimurje je gostovalo kod Zadra. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova 0:0. Po dvije dobre prigode su bile na svakoj strani, a domaćin je zatresao i okvir gola. Na samom otvaranju već u prvoj minuti velika prigoda Patafte koju on ne kosristi, a Hranilović koji je bio u dobroj poziciji slabo puca.

Zadrani su došli do prednosti u 67. minuti golom Petkovića. Brcković je pogriješio kod iznošenja lopte. Čakovčani su se borili do kraja i izjednačili su na 1:1 u 89. minuti golom Munivrane. Ovo je bio posljednji susret jesenskog dijela prvenstva. Međimurje završava polusezonu s učinkom od 4 pobjede, 2 neriješena ishoda te 6 poraza i osvojenih 15 bodova.

2. HNL: Zadar – Međimurje 1:1.

4. liga: Polet (SMnM) bolji od Nedelišća

U međimurskom derbiju igranom u Svetom Martinu na Muri Polet je pobijedio Nedelišće 4:1. Golom Medveda poveo je Polet u 11. minuti, a na 1:1 vraća Mesarić u 23. minuti i to je rezultat prvog poluvremena. U nastavku tri gola domaćina za uvjerljivu pobjedu. Redom su strijelci bili Medved u 73. minuti iz kaznenog udarca, Ferlin u 75. minuti i hat – trick Medveda u 84. minuti.

U ostalim susretima porazi međimurskih predstavnika. Omladinac je u Novom Selu Rok stradao od Bednje čak 0:10 s četiri gola u prvom dijelu i još šest u nastavku.

         Omladinac je kod kuće u Novom Selu Rok primio čak deset golova

Mladost Komet je poražena od Nedeljanca 3:4. Poluvrijeme je bilo 0:3. Početkom drugog dijela naša ekipa je u desetak minuta sustigla goste golovima Golubića u 46. i 57. minuti te Radikovića u 49. minuti. No gostujući gol Đunđeka u 76. minuti donio je gostima pobjedu 3:4 i sva tri boda.

Podravina je pobijedila Dinamo Domašinec 3:2. Poveo je Dinamo u 5. minuti, a strijelac je bio Petak iz kaznenog udarca. Domaćin do poluvremena preokreće na 2:1 i početkom nastavka ima 3:1. Domašinčani smanjuju na 3:2 golom Jarića u 81. minuti, ali više od toga nije išlo.

4. liga: subota Polet (SMnM) – Nedelišće 4:1, Mladost Komet – Nedeljanec 3:4, Omladinac (NSR) – Bednja 0:10, Podravina – Dinamo (D) 3:2, Varteks – Jalžabet 5:2, nedjelja u 13:00 sati Pušćine – Rudar, Novi Marof – Mđimurec, Dubravka Zagorac – Soga (Č).

1. ŽNL: Centrometal bolji od Kotoripčana

Zanimljiva završnica je bila u Pribislavcu gdje je Polet pobijedio Galeba 3:1. Prvi dio završio je bez golova. Početkom nastavka domaćin ima 1:0 i tako je sve do 80. minute. Tada se Oporovčani vraćaju na 1:1. Polet želi sva tri boda i s dva gola u posljednjih pet minuta dolazi do pobjede 3:1.

                           Tri gola i tri boda za Polet u Pribislavcu

Macincu je Centrometal preokretom pobijedio Graničara iz Kotoribe 2:1. Poluvrijeme je bilo 0:1. Dvadesetak minuta prije kraja domaćin izjednačuje, a sva tri gola Centrometalu donosi Novak golom u 84. minuti. Gosti su nam se požalili na suđenje smatrajući da su zakinuti za čisti kazneni udarac te da su jedan ili dvojica domaćih igrača zaslužili crvene kartone.

Sloboda je u Slakovcu pobijedila Trnavu 2:0 s oba gola u drugom dijelu. Gosti su u prvom dijelu bili bolji, ali nisu znali poslati loptu u mrežu. Slakovčani golovima u 48. i 71. minuti uzimaju sva tri boda.

Podturen je u Murskom Središću poražen od Hodošana 1:4. Manje – više sve je riješeno u prvom poluvremenu koje je završilo 0:3.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Galeb 3:1, Centrometal – Graničar (K) 2:1, Sloboda (S) – Trnava 2:0, Podturen – Hodošan 1:4 /u Murskom Središću/, nedjelja u 13:00 sati Kraljevčan 38 – Sloga (Š), BSK – Spartak, Jedinstvo (GM) – Mladost (SM), Bratstvo (J) – Dinamo (P).

2. ŽNL skupina A: nedjelja u 13:00 sati Drava (K) – Vidovčan, ČSK – Budućnost (P), Dubravčan – Draškovec-Geothermae, Mladost (I) – Naprijed, Mladost (D) – Jadran, Borac (DH) – Omladinac (DS), Croatia – Radnički, Borac PMP – Drava (DM).

2. ŽNL skupina B: Sokol bolji od Venere, incident nakon susreta

U Savskoj Vesi su Bratstvo i Sloboda Mihovljan odigrali 1:1. Prvi dio je završio bez golova s time da gosti nisu u 45. minuti realizirali kazneni udarac koji je obranio domaći vratar. Nakon desetak minuta nastavka gosti ipak vode 0:1, a kasnim golom u sudačkoj nadoknadi domaćin izjednačuje na 1:1 i ipak dolazi do boda.

                                      U Savskoj Vesi bez pobjednika

U Vratišincu je Sokol pobijedio Veneru 1:0, a kako za sada neslužbeno saznajemo nakon susreta je došlo do incidenta. Kako nam je rekao domaći predstavnik gostujući trener je udario domaćeg vratara nakon čega je u teren ušlo nekoliko navijača.

Delegat je u službeni zapisnik napisao: ‘Po odsviranom kraju utakmice gostujući trener je na centru igrališta zatvorenom šakom udario (nokautirao) domaćeg vratara. U tom momentu u igralište je ušlo nekolicina domaćih navijača koji su se htjeli obračunati s gostujućim trenerom i u gužvi koja se stvorila naguravanjem igrača jedne i druge momčadi uz pomoć domaćih redara i domaćih igrača spriječen je veći incident. Nakon što se situacija smirila igrači i službene osobe mirno su napustile teren.’

2. ŽNL skupina B: subota Sokol – Venera PMP 1:0, Bratstvo (SV) – Sloboda (M) 1:1, nedjelja u 13:00 sati Hajduk (B) – Budućnost (M), Trnovec – Plavi (Pek.), Pobjeda – Mali Mihaljevec, Omladinac (M) – Hajduk (Š), Strahoninec – Jedinstvo (NSD), Mura – Donji Koncovčak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije