KARATE CENTAR ŠENKOVEC na 45. Trbovlje openu

Na ovogodišnjem 45. Trbovlje openu u Sloveniji održanom nastupilo je 656 natjecatelja iz 79 klubova iz 14 država. Iz karate centra Šenkovec nastupilo je šestero natjecatelja, a najuspješniji su bile Sabina Petković 1. mjesto kadetkinje kate pojedinačno i Inga Grgić 3. mjesto mlađe kadetkinje kate pojedinačno.



S četiri odlična nastupa Sabina je u konkurenciji 26 natjecateljica suvereno prošetala kategorijom kadetkinja i time najavila dobar nastup na predstojećem prvenstvu Hrvatske. Inga je među 26 natjecateljica izgubila neočekivanom odlukom sudaca 2:3 od Austrijanke koja nije dominirala ni po jednom kriteriju za bodovanje. Kroz dva repasažna meča rutinirano je došla do brončane medalje.



Odličan nastup imao je i kadet Adrian Fajfar koji je izgubio polufinale protiv domaćina, a potom s 2:3 gubi meč za treće mjesto. Filip Balent i Stela Horvat nisu uspjeli proći kvalifikacijske mečeve i doći do plasmana. Ozren Grgić je u kategoriji 8-9 godina ostvario i prvu pobjedu na međunarodnim turnirima, ali u kasnijim nastupima nije uspio doći do odličja.



Sveukupno, još jedno jako izdanje najstarijeg europskog natjecanja u karateu s, nažalost, nedovoljno dobrim nivoom sudačkog kadra i lošom organizacijom. Slijedeći nastup karatista karate centra Šenkovec je u Rijeci 16. prosinca na kadetskom prvenstvu Hrvatske u katama. Ekipu je na natjecanju vodio trener Tihomir Grgić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije