RIBOLOV U nedjelju u Svetoj Mariji 5. kolo Druge lige istok

U nedjelju, 27. kolovoza nastavlja se Prvenstvo Saveza ŠRD Međimurske županije u drugoj ligi istok. U toj ligi nastupa 10 ekipa uglavnom iz donjeg Međimurja. Do sada su održana 4 od 6 kola. U vodstvu je ekipa Klena II. iz Svete Marije sa 16 bodova koliko ima i drugoplasirana ekipa Smuđa iz Goričana, ali manju težinu ulovljene ribe.

Treći je Linjak iz Ivanovca sa 18 bodova, koliko ima i Sunčanica iz Pribislavca na četvrtom mjestu, slijede Klen I. iz Svete Marije 20 bodova, Žužička Kotoriba također 20 bodova, Črnec Donji Hraščan 25, Ostriž Cirkovljan sa 26, Smuđ Draškovec 28, i Trnava Hodošan na posljednjem mjestu s 30 bodova.

U pojedinačnoj konkurenciji, vodeći je Marijan Halić iz Linjaka Ivanovec s 8 bodova, drugi je Dinko Golubić iz Klena I. s 12 bodova, treći Davor Ružić iz Smuđa Goričan s 13 bodova, četvrti je Tomislav Orehovec iz Klena II. s 14, dok peto mjesto drži Željko Šupljika iz Trnave Hodošan sa 17 bodova.

Natjecanje će se održati na odvodnom kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma Klena u Svetoj Mariji. Domaćin ovog kola je Sportsko ribolovni klub Klen iz Svete Marije. Prijave ekipa su u ribičkom domu Klena do 7 sati, priprema natjecanja započinje u 8 sati, a samo natjecanje traje 4 sata, od 9:30 do 13:30 sati.

Pozivaju se ribiči i simpatizeri ribolova da dođu pogledati ovo natjecanje, a domaćini u ponudi imaju pečenu ribu i hladne napitke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije