NK VIDOVČAN Godišnja skupština kluba s pogledom na 70. rođendan

U svečarskom ozračju, dostojanstvenoj atmosferi, s mislima na nedavno preminulog počasnog klupskog predsjednika Blaža Jakupaka, u prepunoj dvorani Doma kulture Donji Vidovec u subotu, 21. siječnja održana je skupština NK Vidovčan Donji Vidovec.

Na njoj je klupski predsjednik Miroslav Mlakar dao osvrt na minuli jednogodišnji rad u sportskom dijelu i dijelu koji se odnosio na izgradnju prateće infrastrukture. Za rezultate je rekao kako su zadovoljavajući u konkurenciji pionira, seniora i veterana, a koji su za nijansu slabiji u odnosu na ovu polusezonu.

Lani su pioniri u svoj kategoriji pioniri u Ligi C bili osmi, seniori u 2. ŽNL – skupina A sedmi, a veterani u Ligi veterana – skupina istok treći. Danas su pioniri šesti, seniori peti, a veterani prvi.

– Sve se to događalo u godini kada smo obilježavali 70. rođendan i kada je u srpnju, nažalost, zbog bolesti s funkcije odstupio Blaž Jakupak, a otišao je s klupe seniorskog sastava dugogodišnji trener Damir Ujlaki pa ga je do kraja prvenstva mijenjao Ivan Vidović, inače trener najmlađih nogometaša.

– Unatoč tome, na sportskom planu smo u okviru 70. rođendana bili domaćini selekciji MNS u revijalnoj utakmici, istaknuo je Mlakar koji je u srpnju naslijedio Jakupaka. Lanjsku godinu karakterizira inicijativa NK Graničar Kotoriba o formiranju zajedničke škole nogometa u cilju okupljanja mladih kako bi svi, glede nedostatka mladih u obje sredine, mogli igrati u svojim kategorijama, a što je danas slučaj koji je pronašao plodno tlo.

Isto tako, realizirana je izgradnja terase ispred klupskog spremišta uz pomoć mnogih članova, njihovog dragovoljnog rada, sponzora i donatora, uz pomoć Općine Donji Vidovec, a što je bio jedan od posljednjih projekata i pokojnog Jakupaka.

– Bila je to poticajna godina pa se nadam da ćemo takvim tempom, ako ne i boljem, nastaviti, rekao je Mlakar kada je iznio ciljeve ovogodišnjeg klupskog rada.

O rezultatima ekipa govorili su Srećko Gabaj za seniore i to za ovu polusezonu kao trener te Ivan Vidović za pionire i veterane. Nakon radnog dijela uslijedio je svečarski posvećen 70. rođendanu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije