Završnica 1. Aton limač kupa i izvlačenje parova za 2. Klupsko prvenstvo

Nakon 3 dana natjecanja između 31 prijavljene ekipe, doznali smo polufinaliste i finaliste u svim kategorijama koje su se natjecale na 1. Aton limač kupu. Danas, u petak, posljednjeg dana natjecanja slijede utakmice za treće mjesto i finala.

U posljednjoj, jučer odigranoj U-10 kategoriji, finale su izborili ŠN Polet, koji je u polufinalnoj utakmici bio bolji od ŠN Rudar 1:0 te ŠN Međimurje koje je svladalo ŠN Dubravka iz Turčina rezultatom 7:1.

Utakmice počinju u 17 sati, a završnicu otvara kategorija U-6 utakmicom za 3. mjesto. Poslije zadnje finalne utakmice, u 19:30 slijedi ceremonija proglašenja najboljih ekipa turnira.

Od 20 sati u Bistrou Aton će se održati javno izvlačenje parova za 2. Klupsko prvenstvo Međimurja u nogometu koje počinje u ponedjeljak, 26. prosinca u jutarnjim satima.

Ukupno je prijavljeno 60 ekipa u tri kategorije, a tko će kada i s kime igrati, doznat ćemo večeras. Pozivaju se sve prijavljene nogometne ekipe, navijači i ostali ljubitelji nogometa da se pridruže večeras javnom izvlačenju parova. Poslije službenog dijela, slijedi zajedničko druženje uz tamburaški sastav ‘Žice’.


Raspored završnice natjecanja, 23. prosinca

17:00 Utakmica za 3. mjesto U-6:

ŠN Polet – ŠN Međimurec/Sloboda

17:20 Utakmica za 3. mjesto U-8:

ŠN Međimurec/Sloboda – ŠN Petica

17:40 Utakmica za 3. mjesto U-10:

ŠN Rudar – ŠN Dubravka Turčin

18:00 Finale U-6:

ŠN Sloga – ŠN Međimurje

18:20 Finale U-8:

ŠN Sloga – ŠN Petica

18:40 Finale U-10:

ŠN Polet – ŠN Međimurje

19:00 Finale U-17:

ŠN Nedelišće – NK Pušćine

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije