Sloboda Mihovljan i Alzas precizni puškom

>> Sloboda Mihovljan i Alzas precizni puškom

U nedjelju na streljani u Zagrebu Vrapčanski potok održano je prvenstvo Međimurske županije u gađanju VK puška – PAP na 100 metara s 20 + 10 hitaca. Prvenstvo županije je održano u Zagrebu zbog nedostatka dvorane u Čakovcu od 100 metara koja je potrebna za ovakvu vrstu natjecanja.



U pojedinačnoj kategoriji nastupilo je ukupno sedam natjecatelja, a najprecizniji je bio Nino Bočkaj s 229 kruga iz SK Sloboda Mihovljan ispred rivala iz SK Alzas Ivice Takača koji je napravio 223 kruga. Na trećem mjestu je bio Dražen Hajdinjak sa 197 krugova.



U ekipnoj konkurenciji najbolji su bili iz SD Sloboda Mihovljan sa 611 krugova, a za nju su nastupili Nino Bočkaj, Dražen Hajdinjak i Marko Kolac. Na drugom mjestu je bila ekipa SK Alzas iz Čakovca za koju su nastupili Mario Juras, Tihomir Matoša, Ivica Takač i trener Marijan Turk. Na žalost pred sam početak prvenstva županije odustala je ekipa SD Mihovil iz Čakovca.



Ekipe su primile pehar, a pojedinci medalje za uspomenu. Već narednog vikenda u subotu i nedjelju u Zagrebu održava se prvenstvo Hrvatske sa pištoljem i revolverom 15+15 i 10+10 gdje će također biti naši predstavnici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije