STRELJAŠTVO Mihovil najbolji na Kupu Grada Čakovca

>> STRELJAŠTVO Mihovil najbolji na Kupu Grada Čakovca

Streljačko društvo Mihovil iz Čakovca u subotu je bilo domaćin i organizator trećeg po redu Kupa Grada Čakovca, natjecanja u pucanju 9 mm pištoljem na metu udaljenu 25 metara. U sportskom parku na gradskoj streljani pucalo je 45 strijelaca i po prvi puta pet žena u zasebnoj konkurenciji. Svi sudionici odmjerili su snage pucajući u metu R50 u tri serije po 10 hitaca.



Vremensko ograničenje po seriji bilo je sedam minuta. Nakon nekoliko sati pucanja najboljom ekipom u muškoj konkurenciji proglašena je ekipa SD Mihovil 1 koja je u sastavu Vjeran Horvat, Antun Grošanić i Antun Ladić postigla 785 krugova. Druga je bila ekipa SK LAS iz Zagreba sa 771 krugova, a treća je bila ekipa SD Mihovil 2 sa 754 kruga.



U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Bruno Zrnetić, član SK Las iz Zagreba s 271 postignutim krugom. Drugo mjesto osvojio je Antun Grošanić, član SD Mihovil iz Čakovca s 269 postignutih krugova, dok je treće mjesto pripalo Ivici Takaču iz SK Alzas iz Čakovca s postignuta 268 kruga.



U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Marija Horvat, članica IPA Međimurje s postignuta 245 kruga, druga je bila Gordana Štefinec, članica IPA Međimurje s postignutim 241 krugom, dok je treća bila Natalija Kikelj Vugrinec, članica SK Alzas s 225 postignuta kruga.



Medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima podijelio je Jurica Horvat, predsjednik Gradskog vijeća grada Čakovca koji je pohvalio ideju i organizaciju turnira. Predsjednik SD Mihovil Vjeran Horvat najavio je kako će se Kup Grada Čakovca održati i sljedeće godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije