FOTO: Mip Weyland i Labud treći put najbolji na turniru u Prelogu

Nakon deset dana malog nogometa u Parku Mladosti dobili smo ovogodišnje pobjednike 36. Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu. Ove su godine ukupno nastupile 32 ekipe, a odigralo se ukupno 75 utakmica.

Posljednjeg dana turnira gledali smo borbe za treće mjesto i finalne utakmice u svim kategorijama. Kod mlađih pionira slavila je ekipa Elmaco, koja je u finalu bila bolja od Kapljice, a treće mjesto osvojio je Forum. Najboljim igračem proglašen je Antonio Škvorc, najboljim golmanom Antonio Srpak, oba iz pobjedničke ekipe, a sa osam golova, naslov najboljeg strijelca osvojio je Fran Henezi iz Kapljice.

Kod starijih pionira, u napetom finalu, naslov pobjednika odnio je MNK Varaždin, koji je u finalnoj utakmici rezultatom 3:1 nadvisio ekipu White Boys. Treće mjesto osvojili su igrači ekipe Team Solo Mid. Najboljim je igračem proglašen Luka Petrinec (strijelac dva pogotka u finalu), najbolji golman je Fran Rukljač, obojica iz pobjedničke ekipe, a najbolji je strijelac igrač ekipe White Boys Matija Pintar.

U veteranskom finalu Nautički klub Labud slavio je zgoditkom Ivana Štefičara i osvojio je treći uzastopni naslov pobjednika u veteranskoj konkurenciji. Odlično se kroz cijeli turnir predstavila ekipa Kriglin Boysa i na kraju osvojila drugo mjesto, a pehar za treće mjesto podigla je ekipa Pučkog otvorenog učilišta Novak.

Najbolji je strijelac sa devet postignutih golova Zoran Ogrizović iz Gradske kavane Lovac, najbolji golman Mladen Bogdan, a najbolji igrač Mario Kovačević (obojica iz pobjedničke ekipe ). Kod seniora u izvrsnom finalu, boljim izvođenjem šesteraca slavila je, također treći puta uzastopce, ekipa Mip Weylanda.

LPT je šesterce izborio zgoditkom u posljednjim minutama, no nedostajalo je koncentracije u raspucavanju. Treće je mjesto osvojila odlična malonogometna družina iz Kotoribe, CB Gani MNK Klub 75. Najboljim je igračem proglašen Marko Ister (MIP Weyland), najbolji je strijelac Aldin Begović sa devet postignutih pogodaka (Svježa Jaja Vuk), a najboljim je golmanom proglašen Dean Šafarić (LPT).

Nagrade su najboljima predali Željko Sokač i Krešimir Glavina iz Nogometnog kluba Mladost Komet Prelog, Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga te gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

MLAĐI PIONIRI ZA 3. MJESTO: FORUM – NAPRIJED 1 – 0
STARIJI PIONIRI ZA TREĆE MJESTO: TEAM SOLO MID – BAD BOYS 4 – 1
MLAĐI PIONIRI FINALE: ELMACO – KAPLJICA 2 – 1
STARIJI PIONIRI FINALE: MNK VARAŽDIN – WHITE BOYS 3 – 1
VETERANI ZA 3. MJESTO: PU NOVAK – GK LOVAC 5 – 1
SENIORI ZA 3. MJESTO: CB GANI MNK KLUB 75 – BAZA ANTRUM 3 – 3 (4 – 3)
VETERANI FINALE: KRIGLIN BOYS – NK LABUD 0 – 1
SENIORI FINALE: LPT – MIP WEYLAND 1 – 1 (0 – 2)

Nogometni klub Mladost Komet organizirao je posljednjeg dana i tombolu. Dobitni brojevi tombola za sedam vrijednih nagrada: H077551, H077553, R392728, H077646, R392741, R392745, H077662. Nagrade možete podići kod organizatora, Nogometnog kluba Mladost Komet ili na broj telefona 098 461 014.

Posljednjeg dana Ljetnih noći Grada Preloga svirali su Etno duo Goga&Željko i KaJazzery. U deset dana turnira bilo je svega, koncerata, malog nogometa, odbojke na pijesku, košarke, potezanja užeta, kartanja bele i puno dobre zabave, a sve u organizaciji Nogometnog kluba Mladost Komet, uz potporu Grada Preloga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije