5. turnir u odbojci na pijesku u ‘adikinim goricama’

Adika gorice poziva vas na 5. turnir u odbojci na pijesku koji će se održati 29. i 30. srpnja s početkom u 18:00 sati u ‘adikinim goricama’, točnije u goricama s lijeve strane na putu prema željezničkoj postaji Donji Mihaljevec.

Na turniru smiju nastupati samo igrači amateri i mogu se prijaviti miješane ekipe (muškarci i žene) te nema odvajanja muške od ženske kategorije. Turnir se igra ‘3 na 3’ te se uz ekipu može prijaviti i jedna rezerva po potrebi.

Za prva tri mjesta osigurane su sljedeće nagrade: 1. mjesto: 500,00 kuna + zlatne medalje + prijelazni pehar, 2. mjesto: 300,00 kuna + srebrne medalje, 3.mjesto: 200,00 kuna + brončane medalje. Prijelazni pehar ostaje ekipi do sljedećeg turnira.

Program turnira
– do 28. srpnja do 20:00 sati prijava ekipa
– 28. srpnja u 21:00 sati izvlačenje parova i formiranje sustava natjecanja
– 29. srpnja u 18:00 sati početak turnira po utvrđenom rasporedu
– 30. srpnja u 18:00 sati nastavak turnira (četvrtfinale, polufinale i finale)

Prijava ekipa moguća je putem Facebook stranice Marko Habuš ili na broj mobitela 098-956-1526 isključivo SMS porukom s imenima igrača pojedine ekipe i nazivom ekipe.

Raspored natjecanja i pravila bit će objavljen odmah nakon izvlačenja na gore navedenoj stranici Facebook, a dodatno će svaki kapetan ekipe o njihovoj prvoj utakmici biti obaviješten SMS porukom. U slučaju lošeg vremena odgoda turnira te novi datum bit će objavljen na stranici Facebook.

Učešće po ekipi iznosi 80 kuna. Organizator će za sve ljubitelje odbojke pripremiti hladna pića, bograč i ribice. U petak i subotu nakon turnira organizator priprema Beach Party uz DJ-a Kidro i party pića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije