Robert Katanec novi trener NK Vidovčan Donji Vidovec

I dok su u NK Vidovčan, članu 2. ŽNL- Skupina A, tražili trenera seniorskog sastava u Svetoj Mariji i Kotoribi, on je jučer navečer nenadano pronađen u Prelogu. Riječ je o 39-godišnjem Robertu Katancu (sjedi u sredini na slici), dojučerašnjem treneru NK Draškovec.

– Vrlo brzo sam se dogovorio s predsjednikom i tajnikom kluba o našoj daljnoj suradnji. Sretan sam što sam prihvaćen, a dogovor mi je izazov da radim s momčadi koja je spoj mladosti i iskustva- kazao je jučer u telefonskom razgovoru.

Ime Roberta Katanca nije nepoznato u međimurskim nogometnim krugovima. Kao igrač veći dio karijere proveo je u seniorima NK Trnava Goričan odakle je i rodom, a i danas je tamo standardni i momčadi veterana. Trener s UEFA-B licencom koju je stako marljivim i predanim radom. Trener je koji voli izazove, a posebno se ističe stručno-pedagoškim radom,a kako i ne bi kada je po struci učitelj razredne nastave. Zaposlen je u OŠ-i Jože Horavata Kotoriba.

U minulom prvenstvu seniore Vidovčana su vodili Damir Ujlaki koji je zbog poslovnih obveza odstupio, a nasljedio ga je Ivan Vidović koji nije želio nastaviti preuzetu obvezu već će se u klubu posvetit radu s mladima. NK Vidovčan je u minulom prvenstvu bio sedmi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije