FOTO: Petica za donjodubravske ratne veterane i njihovu potporu

U subotu 25. lipnja pala je zavjesa na 22. Sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 4. Susret djece hrvatskih branitelja Međimurske županije, koje održano u Donjoj Dubravi u organizaciji i domaćinstvu tamošnjeg Ogranka, a koji su taj zadatak dobili u zadnji čas pa je njihova napetost bila prevelika, pogotovo predsjednika Nevena Lisjaka.

>>>FOTO: U D. Dubravi se natjecali branitelji iz Međimurja i njihova djeca

Navečer istoga dana osmijeh na njegovom licu govorio je sve. Sve je prošlo u najboljem redu. Pohvale za organizaciju igara dolazile su sa svih strana.

– Lako je raditi , kada na radnu akciju dođe tridesetak članova Udruge. Velikim angažmanom svih organizirali smo jedne od najboljih igara veterana Domovinskog rata. Veliko hvala svim članovima te mjesnoj Udruzi žena i mjesnom DVD-u te Tomislavu Jakupaku jer su svi oni sudjelovali u organizaciji igara.

Zahvala i NK Dubravčan te OŠ Donja Dubava koji su ustupili svoje prostore za održavanje igara, kao i Općini Donja Dubrava i načelniku Miseru na pomoći i financijskoj potpori. Velika zahvala Štefici Lisjak i firmi “Muškatljin”, koji su donirali 50 majica, tako da su svi dobravski veterani bili jednoobrazno obučeni- kazao je Lisjak.

Uz organizacijski uspjeh, oni su bili izvrsni bili i na sportskom polju. Osvojili su ukupno drugo mjesto, tek 7 bodova iza UDVDR-a Grada Čakovca.

Svakako najveći uspjeh postigli su u potezanju užeta. U toj disciplini ” teškaši ” iz Ivanovca nisu izgubili još od prošlog stoljeća. Taktikom sa Seoskih igara Donje Dubrave odnijeli su briljantnu pobjedu, na zaprepaštenje veterana iz Ivanovca, kojima još vjerojatno nije jasno kako su izgubili od značajno ” lakših ” veterana. Pobjedu su ostvarili: Neven Lisjak, Marijan Hajdinjak, Robert Martinčić, Robert Balent, Zlatko Mikulan, Zlatko Haramija, Tomislav Radmanić i Saša štefić

Nogometaši: Miljenko Balog, Dejan Knez, Srećko Golub, Josip Ribić, Josip Miser, IvanŠtefić, Vlado Štefić, Antun Panić, Marijan Hajdinjak bili su drugi kao i šahisti: šahisti Damir Vidović, Ivan Vitković, Nikola Horvat, Vlado Dolenec te ribiči : Darko Rusak, Željko Štirnić, Srećko Golub. To mjesto su osvojili i kuglači: Stevo Grudić, Radovan Rusak, Dražen Cenko, Neven Lisjak te kartaši bele Marijan Varga i Mijo Horvat.

Ukupni dojam pokvario je pljusak na kraju dana i poraz nogometne reprezentacije od Portugala, ali na neke stvari nemoguće je utjecati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije