AMC-ov sajamski popust na Ford vozila na MESAP-u

AMC Međimurje ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Ford, Fiat i Alfa Romeo, te ovlašteni seviser Volkswagen vozila i ove godine ima izložbeni prostor na MESAP-u u Nedelišću gdje kupce čeka bogata ponuda vozila i posebni sajamski popust. Naime, kako je istaknuo Damir Grabrović, AMC Međimurje izlaže petnaestak osobnih i gospodarskih vozila iz Fiatovog i Fordovog programa. Tu su tako Ford Focus, C-Max, Mondeo, Transit Connect, ali i Fiat 500 i 500 C, odnosno kabrio. Također možete razgledati i novi Fiat Tipo čija je početna cijena 99.900 kuna, te 500 X, Fiatov SUV i onaj gospodarski dio koji čine Doblo i Ducato.

Kada je riječ o već spomenutim sajamskim popustima oni iznose do 13 posto na fordova vozila i mogu se naravno ostvariti dolaskom i kupnjom na izložbenom prostoru AMC Međimurja na MESAP-u.
Spomenimo i to da u AMC Međimurju ističu kako njihovo dugogodišnje iskustvo u servisiranju motornih vozila i stalna edukacija djelatnika servisa rezultiraju visokom kvalitetom redovnog održavanja i popravaka vozila.
U sklopu prodajno-servisnog centra djeluje automehaničarska radionica, autooptika, te autolimarska i autolakirerska radionica.

Radionica je opremljena najnovijim originalnim mototesterima (Ford, Fiat, Volkswagen), kao i svim ostalim potrebnim uređajima za redovno održavanje i servis vozila. Također raspolažu vlastitim skladištem sa velikim brojem odmah dostupnih originalnih dijelova. Osim ovlaštenog servisiranja navedenih marki, u AMC Međimurju kvalitetno servisiraju i sve ostale marke vozila izvan garantnog roka.

U tijeku je mjesec sigurnosti u Volkswagen servisu, što znači da svi vlasnici VW vozila mogu za samo 49 kuna dobiti detaljni pregled vozila. AMC Međimurje d.o.o., Športska 8, 40 000 Čakovec, E-mail servisa: servis@amc-medjimurje.hr, servis vozila: 040 328 777.

Radno vrijeme servisa je radnim danom od 7 do 17 sati, te subotom od 7 do 12 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije