Fortuna vjenčanja – suvremena i jedinstvena

>> Fortuna vjenčanja – suvremena i jedinstvena

Restoran Fortuna iz Male Subotice već se 13 godina bavi organiziranjem različitih svečanosti i prigoda. U prvom redu to su vjenčanja kojima pridajemo posebnu pažnju već od samog dolaska mladenaca na informativni razgovor. U ponudi imamo velik broj svadbenih jelovnika po vrlo prihvatljivim cijenama.

Za sve naše mladence gratis dajemo postavu okruglih stolova i bijele presvlake za stolice kao i niz drugih pogodnosti. Na našim svadbama toči se kvalitetno bijelo vino vinarije Cmrečnjak. Novouređeni interijer u neutralnim tonovima prilagodljiv je dekorativnim željama svake mladenke.

Naš cilj je dati mladencima vrhunsku uslugu kako bi mogli biti opušteni i sretni domaćini. Novost koju možemo ponuditi jest vrhunska dekorativna rasvjeta koja pridonosi kompletnom ugođaju na svadbi. S istom pažnjom posvećujemo se i svim ostalim događajima koje ćemo organizirati za vas, od krštenja, godišnjica, rođendana do raznih poslovnih ručkova ili predavanja.

U svakodnevnoj ponudi naše kuhinje su gableci, i naravno ukusna jela s a la carte jelovnika. Posebno Vas pozivamo da isprobate naše nedjeljne ručkove, po cijeni od samo 50 kn po osobi.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju na broj telefona 040/ 631 144 ili 099 829 8344, a možete nas kontatirati i mailom na info@restoran-fortuna.com ili putem naše Facebook stranice.

Najnovije