Šardi priznao propuste, kreće se u rješenje problema

Općinsko vijeće Selnice održalo je svoju 19. sjednicu na kojoj je vijećnicima Branko Čop iz Varaždina, predstavio rješenje odvodnje otpadnih voda u rjeđe naseljenim područjima, kakvo je i selničko, te će saznanja biti korisna kada se budu donosile odluke vezane za odvodnju u općinskim naseljima.

Vijeće je donijelo Odluku II. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja područja ‘Bukovčak’ u Selnici te Izmjene i dopune Proračuna općine za 2016. godinu i dopunu Plana razvojnih programa za ovu godinu kao i odluku o prodaji 234 kvadratna metra općinskog zemljišta.

Samom Dnevnom redu sjednice prethodila je opširna rasprava o problemima vezanih uz igralište Nogometnog kluba ‘Mladost’ Selnica koje nije moglo biti legalizirano zbog određenih nejasnoća i propusta ranijih općinskih vlasti, iz vremena kada je općinski načelnik bio Ignac Šardi.

Nakon žustre rasprave i iznošenja činjenica, sumnji i obrana interesa i navoda, Šardi je priznao kako je bilo određenih propusta i nesnalaženja obzirom da se istovremeno radilo na osnivanju odnosno uspostavi Gospodarske zone. Obećao je aktualnoj vlasti i klubu pomoći da se problem razriješi, a sadašnji načelnik Općine Ervin Vičević, kazao je kako će on osobno i općina pronaći najbolje rješenje ovog problema koji je teret općini i klubu, kao i za probleme s jednim poduzetnikom koji je želio investirati u Gospodarskoj zoni.

Propusta je bilo i nakon što je Šardi napustio načelničko mjesto, kazao je Tomislav Debelec predstavnik kluba, kao i Siniša Krištofić iz tvrtke zainteresirane za gradnju objekta u Gospodarskoj zoni. Ovog trenutka raspoloženje svih je koji to mogu i žele da se problemi riješe što prije i za sve bezbolnije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije