Što pokloniti za blagdane?

>> Što pokloniti za blagdane?

Svake godine ista priča? Nemate ideje što pokloniti djetetu, prijatelju ili dragoj Vam osobi? U nastavku donosimo nekoliko ideja kako iznenaditi dragu osobu i što pokloniti za nadolazeće blagdane.

Blagdansko ozračje već je u punom zamahu, a pripreme za nadolazeće blagdane već su započele. Radost je ispunila ljudska srca i svi pripremamo iznenađenja za bližnje. Međutim, ponekad nas užurbani način života i nedostatak vremena tjeraju da poklone pripremamo u zadnji čas. Ove godine pripremite se na vrijeme i bližnje iznenadite najljepšim poklonima. Uz malo truda i volje izradite poklone za najmilije i poklonite nešto posebno i inovativno.

Pokloni za djecu nezaobilazni su svake godine pa tako i ove. Ukoliko su Vam dosadile klasične igračke, predlažemo da djecu iznenadite kućicom za igru. Želite li kod klinaca probuditi maštu kućica je idealan poklon. Potiče djecu da sami osmišljaju igre u svojem svijetu snova. Tijekom blagdana možete iskoristiti vrijeme s djecom te kroz igru oslikati kućicu prema vlastitoj želji.

Za prijatelja ili dragu osobu izradite posebne ukrase i pokažite da Vam je stalo. Šablone različitih oblika možete ukrasiti prema vlastitoj želji i time stvoriti poklone koji će razveseliti svakoga. Uređene i ukrašene šablone mogu biti ukras u domu ili ukras za božićno drvce.

Prijatelja ili poslovnog partnera možete iznenaditi odličnim vinom u posebno izrađenoj kutiji. Osim osnovne funkcije, kutija može poslužiti kao ukrasna svjetiljka u domu ili vrtu. Ovaj poseban poklon dojmio bi svakoga i idealno je osvježenje za svaki prostor.

Zanimljivi pokloni često ostavljaju bez daha i pravo su iznenađenje. Neki od zanimljivih poklona su podlošci za čaše ili šalice, zanimljivi okviri za slike ili albumi, drveni magnetići s porukom ili pak posebno izrađen individualizirani čep.

Idealan recept za savršeni poklon je sljedeći: izradite plan, potražite ideje, budite kreativni i zaigrani, iskoristite prirodne materijale, poigrajte se bojama te u izradu poklona unesite ljubav i dobrotu. Na temelju toga uspjeh je zagarantiran.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije