Poklonite Dominik anđela ispod bora!

>> Poklonite anđela ispod bora!

Svatko ima svog anđela. Mi u DOMINIK srebrnarnicama i zlatarnicama vjerujemo u anđeosku dobrotu i upravo zato su nam posebna inspiracija u ovo blagdansko doba kad se prisjećamo koliko je važna dobrota i ljubav na ovome svijetu.

Anđele nalazimo u brojnim pričama, vjerovanjima, knjigama… Anđeli prijateljstva i ljubavi te anđeli čuvari uistinu su svuda oko nas. Anđeli su bića svjetla, čiste ljubavi i radosti, prenositelji poruka. Donose nam poruke mira, nade, ljubavi, povjerenja i jednu važnu poruku – da nismo sami.

Predstavljamo vam stoga novu kolekciju Dominik anđela unutar koje smo posebno ponosni na dio asortimana koji je kreativno oblikovala vlasnica gđa. Anita Sever.

Srebrni anđeli sa srcem u rukama, anđeli raširenih krila i anđeli sklopljenih ručica šapnut će sve ono što želite izreći osobi kojoj ga darujete.

Razveselite u ovo blagdansko vrijeme svoje najdraže, pošaljite im poruku preko naših anđela da ih volite, da su vam važni i da mislite na njih. Poklonite im anđela!

Još jednom smo prilagodili i cijene u vrijeme darivanja te vjerujemo da će vam prigodni popusti koji sežu i do 50% biti dodatno veselje u blagdanskoj kupovini.

Blagdanski popusti na DOMINIK prodajnim mjestima: Zlatni nakit: -20%, Vjenčano prstenje: zlatno i srebrno -20%, Srebrni nakit: -40% i -50%

Prodajna mjesta u Čakovcu potražite OVDJE, a u Varaždinu OVDJE.

www.dominik.hr

Preporučeno
Najnovije